Jäseneksi liittyminen

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä

• jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt.
  • jäseniksi seuraan voidaan hyväksyä sukulaisuussuhteiden lisäksi myös henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita suvun taustaan liittyvistä asioista ja haluavat olla toiminnassa mukana seuran tarkoituksessa kuvatulla tavalla.
  • jäsenet hyväksyy sukuseuran hallitus

Eli sukuseuramme jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Pyrrö nimeä käyttävät henkilöt, vaikka henkikirjoihin perustuvan sukututkimuksen perusteella ei ole löydettyihin sukuhaaroihin perheenään tai nimenään löytänyt tietään ja ovat syystä tai toisesta kiinnostuneita sukumme alkuperästä, vaiheista tai nykytilasta.

Ota yhteyttä puheenjohta Seppo Pyrröön pyrro@pyrronsukuseura.fi tai +358 40 548 4182