Arvoisat sukuseuran jäsenet,

Asia: Sukukokous 4.-5.8.2018

Sukuseuran hallitus on päättänyt että sukukokousta 4.-5.8.2018 ei pidetä, kokoukseen ilmoittautuminen päättyi 14.7.2018 siihen mennessä osanottajia oli niin vähän että sukukokouksen pitämistä ei voida toteuttaa kokous käytännöllisistä syistä.

Hallitus päätti samalla myös että sukukokous pidetään yksi päiväisenä myöhempänä ajankohta syyskuussa, sekä miettii myös uusia tapoja toiminnan kehittämiseen.

Sukukirja:

Sukukirja jaetaan ja postitetaan jokaiselle jäsenelle, sukukirja painaa yli ½ kiloa, yhden kirjan postimaksu kirjekuorineen lähetyskulut on 10€ (kaksi kirjaa 15€). Jäsenen on ilmoitettava osoitteensa sukuseuran sähköpostilla:

pyrro@pyrronsukuseura.fi

Postimaksun tiedote on sukukirjan lähetyksen mukana.

Jäsen joka on varannut useamman sukukirjan soitan hänelle henkilökohtaisesti sukukirjan toimittamisesta.

Sukuseuran hallitus pahoittelee kokouksen peruuntumista.

Terveisin ja hyvää kesän jatkoa

sukuseuran hallitus