Sukuseura Tiedottaa

TIEDOTTEET / TAPAHTUMAT 2017

(tapahtumat ovat Karjala-talossa ellei muuta mainita)

31.01.2017 Sortavala-sali, Impilahden ilta, lauluilta Matti ja Miia Jyrkinen.

28.02.2017 Sortavala-sali, Impilahden ilta

05.03.2017 Sortavala-sali, vuosikokous klo 13.00

28.03.2017 Sortavala-sali, Impilahden ilta

25.04.2017 Laatokkasali, Impilahden ilta

06.-10.6.2017 Kotiseutumatka Impilahdelle

elokuu Impilahtipäivät, Punkaharju (myöh.lisätiedot)

04.11.2017 Impilahti- seuran perinnelounas klo 13.00 juhlasali

IMPILAHTI-SEURAN KOTISEUTUMATKA KARJALAAN.

Ajankohta 6. - 10.6.2017 Ryhmän koko matka tehdään kahdella (2) bussilla.

> toinen lähtee Helsingistä ja toinen Suonenjoelta.

HUOM: matkan tilauksen yhteydessä on mainittava yöpyykö Sortavalassa vai Petroskoissa (jos haluaa Kizin saarelle ensinmäiseksi yöksi majoitutaan Petroskoihin)

> ryhmä jakautuu SORTAVALASSA kahtia niin, että puolet yöpyy Sortavalassa KAUNIS- hotellissa(KUVA) ja jatkaa seuraavana päivänä Pitkäänrantaan, majoitutaan

Lomakylä/ hotelli DLINNYJ BEREG, Pitkäranta
Lenininkatu, 178

Sijainti: Hyvätasoinen lomakylä Dlinnyi Bereg sijaitsee Pitkärannan laidalla ihan Laatokan rannalla.

> toinen bussi jatkaa PETROSKOIHIN ja yöpyy hotelli Pohjolassa (KUVA)

> seuraavana päivänä halukkaat jatkavat KIZIN saarelle.

Kizhin museosaaret Äänisellä

Korkeasta hinnasta huolimatta käynti Kizhin museosaarilla on ehdottomasti kannattava elämys. Kantosiipialuksella matka taittuu alle puolessatoista tunnissa. Kristuksen ylösnousemuksen kirkko valmistui vuonna 1714, ja kerrotaan, että kirkon rakentanut mies heitti rakennustöiden valmistuttua kirveen järveen. Täydellistä ei voinut enää ylittää. Kirkon kupoleiden haapapaanut loistavat hopeana, eikä puukirkkoon ole käytetty yhtäkään rautanaulaa. Kizhin saaret ovat paitsi museoaluetta niin myös elävä perinteiden aarreaitta: saarella on vielä kaksi asuttua vanhaa kylää. Kuvissa näkyvä Jakovlevin talo on tuotu saarelle Äänisniemeltä, jossa voi vielä kohdata lähes yhtä hienoja rakennuksia -asuttuina!

> Iltapäivällä jatketaan Pitkäänrantaan.

> on mahdollista myös tulla OULUSTA matkalle mukaan erilliskujetuksella, lähtijöitä tulee olla vähintään 15 henkilöä, lisähinta on 35 €/per henkilö

MATKAN HINTA: 470 - 480€, oma viisumi pudottaa hintaa 70€

> Retki KIZIN saarelle n. 75€ + palvelumaksu 10€

> majoituksissa yhden hengen huoneesta lisämaksu 10€

HINTAAN SISÄLTYY;

bussikuljetukset, ryhmäviisumi, aamiaiset ja päivälliset, picnic- kahvit retkipäivänä, kuljetukset perillä, Liberty- ryhmävakuutus

MUUT MATKAAN LIITTYVÄT ASIAT;

> ryhmäviisumia varten tarvitaan kopio passista, jonka tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen (passikopio tulee olla passin kokoinen), viisumianomus tulee olla täytettynäja allekirjoitettuna, passikuvia tarvitaa yksi (1) kpl, kuvan ikä saa olla korkeintaa ½ vuotta vanha.

> hinnat ovat tämänhetkisen valuuttakurssin mukaan laskettu, joten muutos hintoihin pidätetään.

LISÄTIEDOT;

TE- Matkatoimisto, samoin matkavaraukset

TE- Matkatoimisto, Käsityökatu 26, 70100 KUOPIO, puh. 017 368 2610

Katja Väisänen

TIEDOTTEET 2016

Impilahtiseuran ”Impilahden ilta”

• tilaisuus pidetään 28.1.2016 Karjalan talolla (Sortavala-sali) Helsingissä.
  • TEEMA:
  • IMPILAHTELAISTEN GENEETTINEN SUKUTUTKIMUS,
  • DNA- tutkimus- periaatteet
  • esim. sukumme DNA- tutkimus / tulokset

sukututkija Paavo Salonen Karjala DNA- projekti

Luovutetun Karjalan pitäjien esittelyt 18.2.2016 Karjalan talolla

• vuorossa on Harlun ja Impilahden pitäjät
  • pitäjän seurojen edustajat kertovat pitäjien historiasta ja elämästä ja alueeella vaikuttaneista suvuista
  • Impilahti- seura on pyytänyt minua kertomaan Pyrrön suvusta ja sukututkimuksesta tilaisuuteen.

Linkki esitykseen alla.

Puheenjohtaja Seppo Pyrrön esitys Impilahden Pyrrön suvusta

Linkki kotiseutu matka, alla.

Impilahti- seuran kotiseutumatka Impilahteen 8.-12.6.2016

> Kotiseutu matka on ollut niin suosittu että vapaita paikkoja ei enää ole, matkustajamäärää rajoittaa majoituspaikkojen vähäisyys kesäkuun aikana Karjalassa.

TIEDOTTEET 2015

FACEBOOK- SIVUT

Sukuseura on avannut Facebook- ryhmän, sukuseuran tiedotuksen parantamiseksi sekä sukuseuran tunnetummaksi tekemiseksi.

Ryhmä löytyy Facebookista nimellä Pyrrön sukuseura.

Sukkuseuran säännöt

Pyrrön sukuseuran sukututkimusrekisterin rekisteriseloste